Specialiștii noștri !

    Dintr-un articol aparut în 19 ianuarie 2021 aflu că în cadrul unei emisiuni televizate, colegiul medici-lor prin specialiștii desemnați recomandau vaccinul anti-covid pentru toate categoriile de afecțiuni care astazi sunt excluse de la imunizare. Citez din articol: "- Cardiacii au contraindicații pentru vaccinare?"

    Alexandru Scafa Udriște, medic cardiolog la Spitalul Clinic de Urgență a declarat că prezența patologiei cardiace preexistente nu reprezintă contraindicație pentru  vaccinare.

  "- Din contră persoanele cu afecți - uni cardiace mai ales cu diabet asociat fac forme moderate spre severe de boală . Mai ales ei trebuie să fie vaccinați in etapa a doua oară  fără niciun fel de ezitare."

   "- Ce risc prezintă cei cu boli autoimune?"

    Cătălina Poiană președintele  Societății Române de Endocrinologie a spus că toate studiile efectuate până în prezent nu au evidențiat reacții adverse la pacienții cu boli tiroidiene sau endocrinologie autoimună .         

    "- Nicio boală endocrină nu se constituie ca o contraindicație la vaccin anti-covid cu condiția ca boala să fie stabilizată." Deci acestea erau declarațiile dumnealor în ianuarie și astăzi după ce numeroși oameni bolnavi  s-au înțepat  cu serurile minune află că trebuia să fie exceptați de la imunizare vaccinurile având contraindicații pentru bolile lor. Mda... dacă n-au murit până acum sigur s-au imbolnavit și mai rău și nimeni nu plătește pentru asta. Tot din același articol aflăm că, citez:

 "Beatrice Mahler, managerul Institutului  de Pneumoftiziologie Marius Nasta a explicat faptul că dacă pacientul nu prezintă simptomatologie și i se administrea-ză vaccinul, acesta nu este un lucru rău. Din contră se pare că  ajută imunitatea produce anticorpi și ajută pacientul să nu intre în forma gravă  a bolii." Mda.... am văzut ce bine ajută la pacienții care fac boala imediat după vaccin că de... corpul nu vrea să secreteze anticorpi decât după 10 - 15 zile de la vaccin și da doamna Mahler făceți-le un test oamenilor înainte de vaccin  fiindcă la cozile acelea imense pe care le prezentați cu mult drag pot fi mulți infectați care să facă boala  imediat după vaccin și să infecteze pe alții. Chiar și vaccinatul cu două doze dacă e infectat  e vector de transmisie chiar dacă nu-i curge nasul. În China s- a făcut un studiu pe 101  persoane care au fost infectate cu varianta Delta. S-a demonstrat că cel infectat poate transmite cu două zile înainte de apariția primelor simptome, un infectat poate fi depistat pozitiv la 4 zile după infectare  dar  primele simptome apar două zile după aceea și citez din articolul care susține aceasta:

  "Dacă încărcătura virală este suficient de mare pentru ca testul să fie pozitiv înseamnă că este suficient ca persoana să fie contagioasă."

   Cineva spunea să ni se arate și nouă specialiștii ăia ca să știm si noi după cine alergăm. Eu vi i-am arătat. Spor la alergare! 

   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog